Читај ми!

Без новогодишњег ватромета у Београду, издвојени новац биће уплаћен друштвима за заштиту животиња

Ове године неће бити организованог новогодишњег ватромета у Београду, а новац који је био намењен за то биће уплаћен друштвима за заштиту животиња.

Престоница ће се прикључити иницијативи коју су покренуле организације за заштиту животиња, најавио је председник Привременог органа Александар Шапић

"Сматрам да је ова иницијатива добра и зато је Град Београд одлучио да се прикључи градовима у Србији, попут Ниша и Новог Сада, који су то већ учинили. Новац који је обезбеђен за новогодишњи ватромет уплатићемо организацијама и друштвима за заштиту животиња. Свестан сам колико у том тренутку ватромет ствара велику буку и колико то узнемирава и плаши животиње. Сви који имају кућне љубимце знају колико они то тешко преживљавају. Ово је добар потез и у симболичном смислу и зато се придружујемо иницијативи да се уплати новац друштвима за заштиту животиња", рекао је Александар Шапић. 

Шапић је истакао да су новогодишњи и божићни празници довољни  за добро расположење, као и да је то добар тренутак да покажемо солидарност и емпатију према животињама.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара