Читај ми!

Окићен новогодишњи „петоспратни“ чемпрес у Миријеву – није од „Сваровски“ кристала али је комшијски

Њујорчани се хвале својом традиционалном јелком испред Рокфелер центра, у Сиднеју кажу да имају најлепшу – са 140.000 „Сваровски“ кристала. Плутајућа јелка је у Рију де Жанеиру, а једна од највећих је у Лисабону. Комшијска јелка је у – Миријеву.

Чемпрес је висине петоспратне зграде и окитиле су га комшије које кажу да немају обичан парк, већ прави комшијски кутак.

„Имамо један леп комшијски однос, пун љубави, пуни смо подршке, деца се јако лепо друже и задовољни смо. Било је логично да током зимског периода заједно окитимо јелку и јако смо задовољни и сви су изашли у сусрет“, рекле је Тина Пуљеши.

„Једног дана смо тако гледали у чемпрес и рекли смо – што не бисмо окитили овај чемпрес, мада су сви мислили да нема шансе да ћемо да успемо. Потрудили смо се и нашли начин да га окитимо“, додала је комшиница Јелена Лечић.

„Не само наша деца, него и из других делова кварта, долазе и гледају сликају и стварно су одушевљени и сви нам дају подршку. Тако да, 24. ћемо организовати један вашар хуманитарног типа, тако да ко год може, нека дође, нека види, нека се деца играју, да се дружимо, и да то постане једна традиција“, каже Јелена Радојевић.

У време када сви негде журимо и јуримо, ово је прави пример како можемо једни другима да улепшамо дан, и шта значи – прави комшија.

недеља, 19. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара