Читај ми!

Шта је нађено у чељустима алигатора ухваћеног на Флориди

Власти Флориде пронашле су у једном каналу алигатора дугог четири метра – са људским остацима у чељустима.

Особље Канцеларије окружног шерифа организовало је извршење еутаназијe над животињом након што је извађена из воде, али идентитет мртве особе тек треба да се утврди. Алигатор је пронађен у каналу Ларгу на Флориди.

Из Канцеларија шерифа округа Пинелас саопштено је да је алигатор убијен на хуман начин али и да је шерифов ронилачки тим извукао људске остатке из канала.

У  објави на Фејсбуку о нападу, из Канцеларије су упозорили становништво и посетиоце да је у току сезона парења алигатора.

Смртоносни напади алигатора су ретки. Према онлајн енциклопедији животиња A3 Animals, у САД се сваке године пријави у просеку око шест смртоносних напада алигатора.

Више од милион алигатора живи на Флориди. Током последњих 10 година, Флорида је годишње у просеку имала око осам ничим изазваних уједа алигатора код људи који су потражили медицинску помоћ.

Џамаркус Булард је описао да је уочио алигатора у петак поподне, испричао је он у изјави за NBC News.

„Бацио сам камен на алигаторa само да видим да ли је то заиста алигатор и – као да је померио тело –  и повукао се под воду“, рекао је Булард који је потом снимио алигатора својим мобилним телефоном и видео предао властима.

Истражитељи су рекли да врше обдукцију особе чији су остаци пронађени у чељустима алигатора како би се утврдио узрок смрти.

недеља, 10. децембар 2023.
1° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу