Читај ми!

Преко 3.500 младенаца у Србији имало дупли разлог за славље

У оквиру кампање „Јелен за младенце” током протеклог периода, Јелен пиво је на преко 3.500 адреса младенаца, доставило персонализоване гајбе пива и на тај начин увеличало славље парова који су од почетка године стали на луди камен.

Преко 3.500 младенаца у Србији имало дупли разлог за славље Преко 3.500 младенаца у Србији имало дупли разлог за славље

Пријаве младенаца су стизале из целе Србије, а поред одушевљења гајбицама са њиховим презименом, младенци су приликом доставе посебно истицали задовољство брзином њихове доставе.

У прилог томе говоре и сјајни коментари, фотографије и постови које су у знак захвалности, током кампање, млади парови делили на друштвеним мрежама. Занимљиво је да су неки од њих, како би се осигурали да не пропусте испоруку поклон гајбица, за пријем задужили и свекрве, кумове, таште, док су они уживали на меденом месецу.

Запослени у Апатинској пивари су и током ове активације Јелен пива учествовали у достави поклона на адресе нових брачних парова, те су у само једном дану обрадовали око 100 домаћинстава у различитим градовима и местима широм земље.

Јелен је овог лета, негујући традицију и породичне вредности, прослављао најсрећније тренутке са младенцима, јер сам улазак у брак представља један од најлепших тренутака у животу, који заувек остају у сећању.

До нове кампање која ће одушевити потрошаче, живели за наша добра времена!

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво