Читај ми!

Младенци, пријавите се: Јелен части овог лета све који су стали на луди камен

Улазак у брак представља један од најлепших тренутака у животу, који заувек остају у сећању. Управо због тога са жељом да додатно увелича ове посебне моменте Јелен пиво части младенце на један интересантан начин.

Сви они који су до недавно бирали простор, декорацију, договарали се око избора музике за свадбу и који сада на миру уживају у меденом месецу и брачном животу, имају прилику да добију посебан поклон. Ако сте се венчали у периоду од 1.1.2023 до 15.8.2023. можете да се пријавите за персонализовану гајбицу Јелен пива.

Све што је потребно јесте да на сајту jelenzamladence.rs пратите упутства за пријаву и приложите венчани лист у пар јединствених корака попуните пријаву, и Јелен гајба ће вам бити достављена на кућну адресу.

„После изузетно успешне акције „Јелен за тате“, желимо да и даље будемо део најлепших тренутака и славља наших потрошача, овога пута кроз кампању „Јелен за младенце“. Паровима који су стали на луди камен обезбедили смо персонализовани поклон који ће им остати као успомена на овај посебан дан у њиховим животима,“ кажу у Јелен тиму.

Подсећања ради прошле године Апатинска пивара и Јелен пиво организовали су акцију „Јелен за тате“ у оквиру које су све новопечене тате имале су прилику да добију своју персонализовану гајбу Јелен пива. Одзив је био заиста велики а Јелен је увеличао славља у 8.200 домаћинстава широм Србије.

Настављамо да славимо заједно за наша добра времена!

уторак, 21. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара