Читај ми!

Канадски суши ресторан „увредио“ гошћу због „превише наручене хране“, па се извинио преко Инстаграма

Суши ресторан у Торонту (Канада) увредио је гошћу која је наручила порцију хране, уз објашњење да је то превише обилна порција.

Канадски суши ресторан „увредио“ гошћу због  „превише наручене хране“, па се извинио преко Инстаграма Канадски суши ресторан „увредио“ гошћу због „превише наручене хране“, па се извинио преко Инстаграма

Касандра Мауро, која је с другарицом у суши ресторануKing City” наручила дуплу порцију хране, била је изненађена реакцијом конобара, кувара и менаџера који су је исмејали.

Мауро и њена другарица наручиле су пилетину с пиринчем, козице, тестенину и две ролнице сушија. Када је њена пријатељица поруџбини додала још једну ролницу сушија, запослена у ресторану је рекла: „Не, то је превише хране.“

Жене су се пренеразиле, али их је менаџер ресторана још више збунио када је рекао да би требало да се преместе за већи сто због количине наручене хране.

На Тиктоку је објавила снимак у коме критикује „Paper Crane Sushi Bar“. Снимак је прегледан два милиона пута, а сакупио је скоро 300 лајкова.

Запослени у ресторану су се извинили, али је ресторан добио негативну оцену на Yelpu, популарној платформи која оцењује ресторане.

Искрено се извињавамо због коментара који су можда изазвали непријатности. Већина наших запослених говори енглески као други језик, али им није била намера да ураде било шта због чега би вам било непријатно у нашем ресторану. Одвојићемо више времена на учење енглеског“, наводи се у објави на Инстаграму.

У посту се наводи да су власници предузећа разговарали о инциденту са својим особљем и да су се усредсредили на разговор с купцима.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи