Читај ми!

Институту за ментално здравље уручен „фолксваген транспортер“ за лакшу мобилност стручног особља

Компанија „Порше“ Србија и Црна Гора континуирано спроводи активности које су усмерене на један од основних принципа Фолксваген Групе - преузимање одговорности за окружење и друштво у целини.

Институту за ментално здравље уручен „фолксваген транспортер“ за лакшу мобилност стручног особља Институту за ментално здравље уручен „фолксваген транспортер“ за лакшу мобилност стручног особља

Дубоко погођени трагедијом која је задесила ОШ „Владислав Рибникар“, компанија „Порше“ Србија и Црна Гора искрено саосећа са породицама убијене деце, њиховим другарима, наставницима и друштвом у целини. Овај догађај нам показује колико је важно ментално здравље и рад стручних лица угледних установа попут Института за ментално здравље.

Инситут за ментално здравље интензивно ради са великим бројем школа у Београду и другим градовима у Србији, где запослени Института заједно са екстерним психолозима, психијатрима и другим медицинским и немедицинским особљем пружају помоћ свима који је затраже и онима којима је потребна. У наредном периоду Институт ће да пружа непосредну психосоцијалну подршку ученицима из 1.800 школа у Србији.

„Порше“ Србија и Црна Гора, као друштвено одговорна компанија која се бави мобилношћу и која има за циљ да допринесе лакшој, бољој и сигурнијој мобилности, предала је Институту „фолксваген транспортер“ комби на коришћење, чиме ће стручном тиму Института за ментално здравље да олакша путовања до деце и омладине којима је потребан разговор.

„Мишљења смо да Инситут за ментално здравље, због делатности којом се бави, заузима веома значајно место у друштву, да је приоритет њено несметано функционисање и могућност да испуни своје циљеве. Из тог разлога смо одлучили да им помогнемо и омогућимо лакшу мобилност. Одлучили смо да Институту на располагање ставимо возило 'фолксваген транспортер' комби са девет седишта, да покријемо трошкове регистрације, каско осигурања, сервисирања и свих евентуалних поправки. Верујемо да на овај начин дајемо свој скромни допринос и да непосредно подстичемо и друге компаније да се придруже и помогну колико могу институцијама попут ове“, навео је Милош Вујановић, генерални директор компаније „Порше“ Србија и Црна Гора.

петак, 29. септембар 2023.
17° C

Коментари

Divno je biti Srbin
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
zdenek.zigovic@seznam.cz
Дупла свадба на Златибору – младенци улетели у брак хеликоптерима
Sta smo postigli?
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Re: nepostovanje
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Девојке нису дошле
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"