Читај ми!

Жену пчеле изболе 75 пута – шта да радимо када нас нападне рој

Рој пчела напао је жену током породичног фотографисања у Аризони. Брзом реакцијом успела је да спаси децу од убода, затворивши их у аутомобил. Задобила је 75 убода. Ватрогасци су на Фејсбуку објавили савете за све који се нађу у таквој ситуацији.

Жену пчеле изболе 75 пута – шта да радимо када нас нападне рој Жену пчеле изболе 75 пута – шта да радимо када нас нападне рој

Ватрогасна и медицинска управа Аризоне саопштила је да су ватрогасци изашли на терен јер им је јављено да је рој пчела напао мајку и њено двоје деце.

Мајка је спасила децу тако што их је сместила у аутомобил, због чега је она претрпела највећи број убода, написали су ватрогасци на Фејсбуку.

„Њена брза реакција спасила је децу од убода“, саопштила је Ватрогасна и медицинска управа Аризоне, додајући да је жена превезена у болницу са више од 75 убода, али да се опоравила.

Ватрогасци су користили пену како би умирили пчеле, а дали су и савете јавности како да се понашају ако их пчеле нападну:

„Трчите по правој линији, покријте лице и идите у склониште. Никада немојте улазити у воду или покушавати да се борите са пчелама“, написали су званичници.

среда, 22. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара