Кад незвани гост покуца на врата - несвакидашњи сусрет са алигатором

Мушкарац са Флориде отворио је врата своје куће пошто је чуо куцање. Са друге стране – био је алигатор дуг три метра.

Кад незвани гост покуца на врата - несвакидашњи сусрет са алигатором Кад незвани гост покуца на врата - несвакидашњи сусрет са алигатором

Животиња је изненађеног човека угризла за ногу. Све се догодило када је незвани гост дошао до улаза у кућу Скота Холингсворта (56) док је гледао ТВ.

Како прича Холингсворт, одмах је устао да отвори врата када је чуо лупање, и помислио је да је на улазу неко из његове фамилије.

„Устао сам и и отворио врата, упалио сам светло, али алигатор ме је већ зграбио за ногу, стегао ме јако и тресао ми ногу док ју је држао јаким угризом. Мислим да сам га изненадио, колико је и он мене““, испричао је.

Холингсворт је пребачен у болницу услед повреда које нису опасне по живот.

Комисија за очување риба и дивљих животиња Флориде потврдила је инцидент а надлежни су саопштили да је ангажован ловац који ће ухватити алигатора коме следи „успављивање“.

У Комисији кажу да је Флорида дом за око 1,3 милиона алигатора, који се налазе у свих 67 округа. Додају да се „успављују“ одрасле јединке алигатора за које се утврди да представљају претњу за људе или друге дивље животиње.

Из Комисије такође објашњавају да би могуће решење било у чешћем пребацивању опасних животиња на локације где би имале мање могућности да се сретну са људима.

понедељак, 23. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи