„Свадбени поклон": Спортиста послат у други клуб због тајног венчања

Први дани брака играча америчког фудбала Дерена Волера и кошаркашице Келси Плам нису почели по жељеном. Младожења је послат из Лас Вегаса у Њујорк десет дана после крунисања њихове љубави грешком његовог тренера Џоша Мекденијелса.

„Свадбени поклон": Спортиста послат у други клуб због тајног венчања „Свадбени поклон": Спортиста послат у други клуб због тајног венчања

Пауза између две сезоне НФЛ-а је у току, и ових дана је прелазни рок у ком играчи бирају нове тимове или су послати у размени. Играч Лас Вегас рејдерса Дерен Волер завршио је у Њујорк џајантсима ван своје воље.

Спортске звезде у Лас Вегасу, Волер и  кошаркашица екипе Ејсеса Келси Плам планирали су тајно венчање без медија и велике помпе. Церемонија је била заказана за 4. март. 

Волер тренер Џош Мекденијелс се на једном НФЛ скупу излануо пред новинарима о плану Волера и Плам и вест се убрзо појавила на порталима.

Младожења је побеснео због разоткривања јавности онога што су хтели да буде у најужем кругу људи. Нарушени односи довели су до слања Волера у Њујорк. Ни брачни пар, ни Мекденијелс нису изјавама потврдили да је дошло до међусобног разгвора, свађе и да је као последица процуреле информације Дерен завршио каријеру у Лас Вегасу.

Ипак, може се наслутити колико су младенци згрожени кроз одговор Келси Плам на твитеру. Један од играча је у неверици поделио твит са коментаром целе ситуације и „свадбеног поклона" Мекденијелса. Плам је одговорила да је то „вероватно јер није ни био позван".

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво