Читај ми!

Какав гест! Подмладио бескућника за 20 година

Фризер Џошуа Сантјаго из САД одлучио је да обрадује једног бескућника и ошиша га како он жели. Нова фризура подмладила је бескућника за бар 20 година.

Иначе Џошуа је познат по бесплатном шишању за људе који живе као бескућници у САД. На снимку који је објављен на Инстаграму види се бескућник како седи на столици са дугом и неуредном брадом. Берберин и фризер Џошуа, брзим и вештим потезима подшишао му је и браду и косу.

Од када је снимак подељен на Инстаграму, погледан је 27.000 пута и има преко 1.700 лајкова. Џошуа је написао:"Свако заслужује да се осећа добро у себи!" На Тик-току видео је погледало око 6,5 милиона људи.

Постоји податак да се у 2020. години бескућник у Бразилу поново спојио са својом породицом пошто је његова фотографија постала вирална на интернету. Жоао Коељо Гимареш упознао је мајку и сестру после деценије живота на улици.

Његова породица је претпоставила да је мртав, али га је препознала када је његову фотографију на Инстаграм поставио бизнисмен по имену Алесандро Лобо, који је власник продавнице мушке моде и берберских услуга.

среда, 07. јун 2023.
18° C

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено