Читај ми!

Какав гест! Подмладио бескућника за 20 година

Фризер Џошуа Сантјаго из САД одлучио је да обрадује једног бескућника и ошиша га како он жели. Нова фризура подмладила је бескућника за бар 20 година.

Иначе Џошуа је познат по бесплатном шишању за људе који живе као бескућници у САД. На снимку који је објављен на Инстаграму види се бескућник како седи на столици са дугом и неуредном брадом. Берберин и фризер Џошуа, брзим и вештим потезима подшишао му је и браду и косу.

Од када је снимак подељен на Инстаграму, погледан је 27.000 пута и има преко 1.700 лајкова. Џошуа је написао:"Свако заслужује да се осећа добро у себи!" На Тик-току видео је погледало око 6,5 милиона људи.

Постоји податак да се у 2020. години бескућник у Бразилу поново спојио са својом породицом пошто је његова фотографија постала вирална на интернету. Жоао Коељо Гимареш упознао је мајку и сестру после деценије живота на улици.

Његова породица је претпоставила да је мртав, али га је препознала када је његову фотографију на Инстаграм поставио бизнисмен по имену Алесандро Лобо, који је власник продавнице мушке моде и берберских услуга.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво