„Где ми је паркиран ауто?" је често питање – како наћи одговор

Да ли вам се некада десило да се паркирате у јавној гаражи, а онда не можете да пронађете своја кола и да тако лутате по спратовима између туђих аутомобила. Неко се снађе уз помоћ фотографије, неко ослушкује звук откључавања возила, а поједини паркинзи имају апликације за овакве ситуације.

Неретко се дешава да одете до тржног центра, лако пронађете паркинг место, али да, када завршите куповину, не можете тако лако да пронађете аутомобил. Потом шетате по паркингу, запамтили сте рецимо ниво, али не и где вам се ауто тачно налази.

Осим сликања и ослушкивања звука откључавања аутомобила, у проналажењу вам може помоћи и Гугл мапа.

Поступак је следећи: када заузмете паркинг место у тржном центру или у граду, отворите мапу и видећете плаву тачкицу која означава вашу тренутну локацију. Када је додирнете, појавиће се неколико опција, једна од њих је Сачувај своје паркинг место.

На тај начин ћете обележити место где је ауто паркиран. Убрзо ће стићи обавештење, чијим отварањем ћете лоцирати своје возило. Уколико вам је ово компликовано, бирајте оне тржне центре који имају своје апликације за проналажење вашег аутомобила.

У мобилној апликацији неких тржних центара постоји опција Пронађи мој ауто. Треба само да унесете број таблица свог возила, кликнете на иконицу обележену словом П и на екрану ће се појавити број паркинг места на којем сте оставили возило. Исти поступак важи и за таблете постављене на улазу у гаражу.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво