Читај ми!

TouchMenu апликација трансформише дигитализацију угоститељства

TouchMenu је пионир у дигитализацији угостититељства. Угоститељи на апликацију могу поставити све своје понуде и услуге, а корисницима су информације доступне скенирањем QR кода, без скидања и инсталирања апликације, и без процеса регистрације.

Имплементација за хотеле и ресторане је изузетно брза и лака.

Може се завршити за неколико сати. Обука запослених је такође једноставна, јер им све информације и поруџбине стижу у виду порука не интерфејс који је изузетно кориснички оријентисан.

Измена садржаја понуде је инстант, што је у данашње време, посебно због нестабилних цена намирница, велико олакшање. Уштеде се отварују тако што менији више не морају да се штампају при свакој промени.

Апликација смањује могућност за грешку при поручивању на минимум, штеди време запослених и омогућава им да се посвете гостима на сасвим други начин.

Са друге стране, гостима пружа дигитално искуство које је и за њих и за хотел практичније и одрживије. Гости могу приступити информацијама и услугама без директне интеракције са запосленима у хотелу или ресторану.

Kоришћењем QR кодова у хотелским собама, на рецепцији, у ресторанима, салама за састанке и просторима са садржајима за забаву, помаже се гостима да остану информисани. Виртуелни консијерж је намењен хотелима, одмаралиштима и ресторанима, као и просторима за састанке и догађаје, СПА и велнес центре.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво