Читај ми!

Двадесета ИТ конференција у знаку нових технолошких решења

Овогодишња, двадесета по реду, COMING ИТ конференција окупила je преко 500 посетилаца који су том приликом сазнали какве нас све нове технолошке иновације очекују у блиској будућности и шта је све актуелно на глобалној ИТ сцени.

Kонференција је окупила реномиране стручњаке из области информационих технологија, мрежних технологија и ИТ интеграције, а посебну пажњу на конференцији привукло је излагање неурохируга проф. др Владимира Башчаревића на тему „Мозак као рачунар о коме се мало зна“.

Кроз преко 20 презнтација, представљена су најновија технолошка достигнућа из ИТ света, али се говорило и о значају избора правог ИТ партнера за успешан бизнис.

Поред изузетних презентација које су одржали еминенти предавачи из Србије и региона, публици се обратио и гостујући предавач, Томас Витиг, некадашњи директор у компанијама Мајкрософт и САП, а данас предавач на Универзитетима у Вухану и Сингапуру.

Он је одржао изузетно инспиративно предавање на тему „Decode Digital Disruption: Трендови и стратегије за успех у променљивим тржиштима“. Његово искуство и перспектива су бацили ново светло на најновије трендове у ИТ индустрији.

АгАР

На конференцији је и презентована премијера најновије верзије универзалне роботске платформе за пољопривреду – АгАР. Kомпанија COMING развојем ове платформе унела је револуцију у свет роботике како на домаћем тако и на иностраном тржишту, а процењује се да ће ова роботска платформа значајно унапредити ефикасност и продуктивност у пољопривреди.

„Са више од 30 година искуства, ова компанија је одувек била на челу технолошких иновација које ће обликовати будућност ИТ индустрије. Овогодишња конференција није изузетак. Наша посвећеност иновацијама и истраживању најновијих технолошких трендова је нешто што нас чини лидерима у овом пољу“, рекао је извшни директор, Зоран Дошлић.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво