Какав ће бити нови „Ајфон“

На сутрашњој конференцији, компанија „Епл“ представиће нову звезду „ајфон“ породице, као и мањи „ајпед про“ и побољшану верзију оперативног система за мобилне телефоне, тврде „обавештени“.

Какав ће бити нови „Ајфон“ Какав ће бити нови „Ајфон“

О новом „ајфону“ и његовим карактеристикама прича се од прошле године. Најпре је било нагађања да чекамо „ајфон 6-це“ који ће имати мањи екран и бити јефтинији.

Затим су се могла чути говоркања да стиже модел "5SE", a ако су тачне информације које стижу из „обавештених извора“, свет ће 21. марта упознати „ајфон SE“.

Овај уређај требало би да буде комбинација модела "5S", „шестице“ и "6S" - имаће екран као „петица“ (дијагонале четири инча) и хардвер који је „Епл“ уградио у „ајфон 6S“, односно имаће снажни процесор А9 (иако има навода да би се компанија могла одлучити за старији А8), као и камера резолуције осам мегапиксела из „ајфона 6“.

Такође, нова звезда „ајфон“ породице могао би да буде опремљен сензором за отиске прстију, али не и опцијом "3D Touch".

С обзиром на то да и даље постоји велики број људи којима су неки данашњи модерни паметни телефони превелики, не би требало да буде изласка из оквира које диктира дијагонала од четири инча.

Осим мањег „ајфона“, очекује се да „Епл“ у понедељак представи и мањи модел „ајпеда про“ с екраном дијагонале 9,7 инча, серију нових каишева за „епл воч“ и унапређену верзију „иоса“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара