Почиње продаја "Galaxy S7" у Србији, по цени од 88.999 динара

Недуго након светске премијере у Барселони, "Samsung Galaxy S7" и "Samsung Galaxy S7 Edge", званично су представљени и на српском тржишту. Продаја ових најновијих уређаја из породице "Galaxy" почиње 11. марта, а препоручена цена је 88.999 динара за "Galaxy S7" и 99.999 динара за "Galaxy S7 Edge".

Почиње продаја "Galaxy S7" у Србији, по цени од 88.999 динара Почиње продаја "Galaxy S7" у Србији, по цени од 88.999 динара

Најновији модели телефона постављају највише стандарде у мобилној индустрији захваљујући префињеном дизајну, унапређеној камери, напредним софтверским могућностима и једноставној повезивости са галаксијом производа, услуга и искустава.

„Знамо да новитети у сфери мобилне технологије више нису само ствар хардвера, већ се односе на свеокупно корисничко искуство. 'Самсунг' је управо концентрисан да постави стандарде повезаних технологија, садржаја и сервиса“, рекао је Милан Вујовић, директор маркетинга компаније „Самсунг“ за SEAD регион.

„Можемо рећи да S7 серија нуди све оно што један паметан телефон чини комплетним. Елегантан дизајн, напредне могућности камере, отпорност на воду, екстерну меморију, могућност брзог жичног или бежичног пуњења батерије као и хибридну „фиоку“ за СИМ картицу. У овом телефону уживаће и гејмери и заљубљеници у друштвене мреже као и сви они који желе да испробају 'Samsung Gear VR' и завире у свет виртуелне реалности“, додао је Вујовић.

Дијагонала екрана од 5,1-инч код "Galaxy S7", односно 5,5-инча код "Galaxy S7 Еdge" представља савршен спој метала и стакла у елегантном и заобљеном дизајну кројеном према руци корисника. Од руковања једном до коришћења телефона без потребе додиривања екрана уз "Always On" функцију, "Samsung Galaxy S7" и "S7 Edge" обезбеђују једноставно искуство коришћења.

"Dual Pixel" камера омогућава сликање светлијих и оштријих фотографија, чак и у условима слабијег осветљења, а захваљујући том технолошком искораку камера нуди брже фотографисање и прецизније аутоматско фокусирање.

Додатну новину представља нови начин рада под називом "Motion Panorama" који доноси покрет уобичајеним панорамским фотографијама, дајући корисницима интензивније искуство фотографисања.

„Самсунгов“ нови "Edge UX" мени, доступан на "Galaxy S7 Еdge", додатно је унапређен захваљујући пречицама за омиљене апликације и функције као што су приступ електронској пошти, селфи или панорамском начину рада као и мноштву других функција.

Љубитељи игара имаће још боље искуство играња уз снажан процесор, богату графику и проширен капацитет батерије која омогућава више снаге за забаву и уређај који се не загрева.

Функција "Game Launcher" омогућава управљање потрошњом батерије и привремено искључивање нотификација током игре.

„Самсунг“ помера границе мобилног искуства изван оквира паметног телефона. "Galaxy S7" и "Galaxy S7 Еdge" нуде једноставну повезаност са уређајима као што је "Samsung Gear VR" и паметни сат "Gear S2".

Сви присутни на презентацији нове линије S7 имали су прилику да испробају нове садржаје у домену виртуелне реалности уз помоћ новог телефона и уређаја "Gear VR", уживају у фантастичним сликама и осете свет изван периферног поља вида.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво