На сајму аутомобила у Београду око 30 премијера!

У Београду ће следећег четвртка почети традиционални „Бе-Ге кар шоу“. Публика ће моћи да види око 30 премијера које стижу из Женеве, а очекује се рекордна посета од 140.000 људи. Жири аутомобилских новинара већ је гласао и изабрао „опел астру“, „шкоду суперб“, „волво икс-це 90“ и „фијат типо“ у разним конкуренцијама као аутомобиле године за 2016.

Увозници су спремни за „Бе-Ге кар шоу“ и кажу да очекују добру продају. Прошла година, са 25.000 продатих возила, показала је благи опоравак тржишта, али да би се такав резултат поновио, мора се уложити доста напора.

Председник Удружења увозника и делова, Милан Вукасовић, каже да се види светло на крају тунела.

„Ова година први пут после 2008. године показује опоравак и мислимо да је 2016. година добро почела за све увознике", објаснио је Вуксановић.

Новитети сајма биће „мерцедес“ Е класе, „рено меган“, „рено талисман“, „форд мустанг“, „опел астра“, „ауди ку-7“ и „а-4“, „бе-ем-ве икс-1“, „мазда ем-икс-5“, „фијат типо“, нова „тојота пријус“, као и „тојота мираи“ са погоном на водоник, а први пут биће изложен и „бентли“.

Увозници кажу да попуста неће бити, али да ће можда бити неких акција за моделе са лагера.

„Подржавамо сајам. Он је највећа приредба у региону и надамо се да ће поспешити туристичку понуду у Србији, а самим тим и повећати техничко знање свих наших потенцијалних купаца и посетилаца овог сајма“, оценио је Душан Цинцар из „Ауточачка“.

Еколошку понуду има „Фијат“ који промовише рециклажу и природни гас као погонско гориво. У тој компанији дају од 500 до 2.500 евра попуст уколико желите да своје старо возило замените новим.

Возило које рециклирате не мора да буде на ваше име, довољно је и овлашћење, а обезебеђен је и кредит до 8.000 евра по стопи 1,9 одсто.

Умберто Јанучели, комерцијални директор ФЦА Србија, каже да желе да посебно скрену пажњу на њихове еколошке аутомобиле на природни гас.

„Они су два пута исплатљивији него дизел возила. На сајму ћемо објавити да смо са неким највећим приватним компанијма потписали уговоре о читавим флотама. Реч је о стотинама возила“, истакао је Јанучели

Капије сајма биће отворене сваког дана од 10 до 20 часова. Појединачна улазница коштаће 300 динара, групна 200, групна за ђаке и студенте 150, а паркинг се плаћа 100 динара по започетом сату.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво