Читај ми!

„Фејсбук“ уводи опцију „за сломљена срца“

Највећа светска друштвена мрежа је одлучила да помогне особама сломљеног срца – уводи опцију „за лакше зацељивање рана“ која је повезана са статусом везе, односно, у тренутку када се нечији статус промени у „прекид везе“, „Фејсбук“ ће понудити опцију скривања свих фотографија, статуса и видео-снимака који су у вези са вашим партнером.

Уколико укључите ову опцију, име вашег бившег партнера неће се појављивати у опцијама означавања на фотографијама, статуси вашег бившег партнера ће бити скривени и само ограничен број људи ће их моћи да их види.

„Ово смо урадили како бисмо помогли људима који пролазе кроз тешке периоде свог живота“, објаснила је сајту мреже Кели Винтерс, менаџерка у „Фејсбуку“.

Ваш бивши партнер неће добити обавештење да сте активирали ту опцију.

До сада је једино била доступна опција којом сте могли да укинуте појављивање било каквих статуса или фотографија одређене особе на вашем зиду или да их блокирате.

Сада имате нови сет опција којим ће вам бити лакше да привремено избришете ту особу и спречите себе да је уходите путем ове друштвене мреже и тиме продубите свој бол.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије