Читај ми!

Да ли ће овако изгледати „ајфон 7“?

Чешки дизајнер направио је концепт „ајфона 7“ са екраном који се протеже до ивица и звучником усред њега. Такозваног „home“ тастера нема...

Да ли ће овако изгледати „ајфон 7“? Да ли ће овако изгледати „ајфон 7“?

„Епл“ би следећи модел „ајфона“ могао да представи тек следеће јесени. Као и обично, док то време не дође, особине „ајфона 7“ држаће се у строгој тајности. Наравно, може се очекивати да ће доста детаља ипак стићи до јавности и много пре.

Да би прекратили време онима који с нестрпљењем чекају следећи „Еплов“ модел, неки су већ почели да објављују дизајнерске визије мобилног телефона који би могао да буде „седмица“.

Тако је чешки дизајнер Марек Вејдлих представио концепт уређаја према којем би се „Епл“ могао отарасити физичког "home" тастера на почетном екрану. Тако би се добило више простора за екран, можда чак и до самих ивица.

О томе инжењери америчке компаније, наводно, интензивно размишљају. Сам уређај, међутим, доста подсећа на актуелне моделе.

Вејдлих верује да би следећа верзија „иоса“ могла да буде још тешње повезана са „Епловим" сатом од којег би преузео изглед иконица.

Једно од решења која Вејдлих верује да ће красити нови модел је под великим знаком питања, а тиче се предњег звучника. Мало је вероватно да ће „Епл“ поставити звучник у центар екрана.

Остаје да сачекамо, ако не почетак продаје, оно макар званично представљање „ајфона 7“ и видимо колико је Вејдлих био у праву.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара