Читај ми!

"Star Wars Battlefront": Како гине Лук Скајвокер

Бета период за "Star Wars: Battlefront" је окончан и сада се чека званично лансирање игре у новембру, а сви који су имали прилике да се боре у сукобу побуњеника и Империје не могу да престану да хвале изглед, акцију и сценографију игре.

Као реликвија из прошлости, Star Wars: Battlefront изузетно је поједностављена верзија пуцачине - она која последњих година, изласком нових акција у којима има прегршт напредних опција, прилагођавања оружја и изгледа, скоро и да не постоји.

Једини мод који је могао да се без проблема покрене током бета тестирања био је сукоб два тима од по осам играча, који су задатак имали да заузму летелице које су пале са неба, пише сајт Verge.

Мод је изузетно брз, омогућава играчима да се одмах након погибје врате на мапу и такође не захтева константно циљање кроз нишан које је постало толико популарно у данашњим пуцачинама.

Улажење у штос врло је брзо - потребно је неколико рунди.

Учитавање на почетак меча траје пар минута, одабир мода веома је једноставан, врло брзо се бира оружје и улога и то је то, спремни сте за акцију.

Циљеви на мапи су јасно назначени, а компас вам говори где се тренутно налазите и колико треба да пређете до најближег циља.

Предели и сценографија изгледају савршено, а графику су сви играчи, без изузетка, нахвалили.

Пре неки дан, један од играча поставио је снимак на Јутјубу о томе како, на прилично комичан начин, гине Лук Скајвокер.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво