Читај ми!

„Офис“ за тимски рад представљен у Србији

Компанија „Мајкрософт“ представила је и у Србији најновије карактеристике и апликације пакета „Офис 2016“ (Office 2016), које чине додатак пакету „Офис 365 Мајкрософт“ (Office 365 Microsoft), базираном на рачунарству у oблаку (claud), чиме је створена снажна платформа с циљем повећања сарадње приликом свакодневног рада.

„Офис“ за тимски рад представљен у Србији „Офис“ за тимски рад представљен у Србији

Захваљујући апликацијама програма „Офис 2016“, поједностављује се сарадња и уклањају препреке на путу тимског успеха, уз рушење баријера између уређаја, апликација и људи, саопштено је из „Мајкрософта“.

„Једно од главних настојања 'Мајкрософта' је да унапреди продуктивност у раду. 'Офис' пакет је најбољи пример за то, јер континуираним иновацијама олакшава људима да се у послу окрену ка најважнијим аспектима - сарадњи и тимском раду“, изјавио је генерални директор „Мајкрософта“ за Србију и Црну Гору, Жељко Вујиновић.

„Офис 2016“ свој максимум пружа на новом оперативном систему „Виндоус 10“, и заједно представљају најпотпуније пословно решење, уз максималну безбедност и продуктивност у раду.

Уграђена Превенција губитка података (Data Loss Prevention) у „Ворду“ (Word), „Пауер поинту“ (PowerPoint), „Екселу“ (Excel) и „Аутлуку“ (Outlook), значајно смањује ризик од цурења осетљивих података, истичу у овој компанији.

Интегрисано „Офис 365“ управљање мобилним уређајима (Office 365 Mobile Device Management) штити уређаје компаније и запослених, а Заштита компанијских података (Enterprise Data Protection) која, како се наводи, стиже касније ове године, омогућиће заштићено дељење садржаја у оквиру компаније.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара