Читај ми!

"Xperia Z5" – направљено за Бонда!

Лик госпођице Манипени, верне секретарице британске тајне службе МИ6 у серијалу о легендарном тајном агенту, у центру је нове рекламне кампање компаније „Сони“ уочи октобарске премијере филма "Spectre", најновијег у серијалу о агенту 007.

Spectre ће бити четврти филм о Бонду у којем је „Сони“ партнер, а нова рекламна кампања којом се промовише мобилни телефон "Xperia Z5" и фотоапарат "RX-100 IV" носи назив „Направљено за Бонда“, наводи се у саопштењу компаније.

У кратком, динамичном промо-филму, госпођица Манипени, коју од прошлог Бондовог филма Skyfall тумачи Наоми Херис, бори се на обалама Темзе у Лондону с мистериозним зликовцима, како би Бонду доставила мобилни телефон, а помоћу фото-апарата успева да сними пратиоце у мраку и да забележи призор у изузетно успореном снимку, преноси Бета.

Најновији филм о Џејмсу Бонду, Spectre, биће премијерно приказан 26. октобра у Лондону и 6. новембра у САД.

Режирао га је оскаровац Сем Мендес, а у улози агента 007 по четврти пут је Данијел Крејг.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво