Читај ми!

LG представио двострани таласасти екран!

Један од најнеобичнијих уређаја представљених на сајму ИФА у Берлину, био је најновији LG OLED екран. Закривљени екран од 111 инча је резултат комбинације три 65-инчна Ultra HD OLED екрана и технологије назване "vertical tiling".

Јужнокорејска компанија већ користи OLED технологију за своје ТВ уређаје са закривљеним екранима, од којих неки, на пристисак дугмета, из равног облика прелазе у закривљени и обрнуто.

Занимљиво код овог модела телевизора је то што je двостран.

„Ваш следећи ТВ ће бити светао, прозиран, савитљив и веома, веома танак. Следеће издање OLED екрана, компаније LG, је веома танко и веома флексибилно“, објаснио је др Санг-Беом Хан, директор компаније „ЛГ дисплеј“ током представљања новитета фирме на конференцији у Немачкој.

„Живимо у ери екрана. Помоћу њих делимо информације и комуницирамо, гледамо у будућност и сањамо о њој. Желимо да OLED буде револуција светла која доноси будућност у којој ћемо сви желети да живимо“, додао је Хан, пре него што је објаснио да ће савршени приказ слике у будућности комбиновати две основе: реалност и динамичан облик.

Након говора, приказан је 55-инчни двострани OLED екран који је карактерисало само 5,3 милиметра дебљине, флексибилни тапет дисплеј са магнетном подлогом на само један милиметар дебљине.

Овaкву врсту филтрирања дисплеј технологије на тржишту би требало да видимо у наредних неколико година.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво