Читај ми!

Кад мобилни кува кафу

Овог викенда у Берлину је одржан вероватно најзначајнији сајам кућне технике. Нуде нам се уређаји који могу да раде и под водом, телевизори величине собног зида и мобилни телефони који управљају свим тим апаратима, а могу и кафу да скувају.

На најбитнијем светском сајму кућне електронике у Берлину у бесконачним низовима шпорета, веш-машина, фрижидера било је и оних који су произведени у Србији.

Слободан Вукша из компаније „Горење“ каже да је фрижидер испред којег се налази фрижидер новије генерације - конверт актив, који омогућава да се доњи део комбинованог фрижидера, који иначе служи као замрзивач, у случају потребе промени функцију у фрижидер.

На овом сајму могли сте да истетовирате свој мобилни телефон или барем његову маску. Са маском сте могли да се пребаците у други простор. Овде камере лете, а звучници роне.

2Ово је Фугоов звучник, водоотпоран је, батерија му траје 35 сати, а овом 40. Има микрофон у себи, тако да можете уз помоћ апликација "Гугл нау" или "Сири" да бирате музику, одговарате на позиве“, каже Хендрике Вервик.

Испод воде можете да гледате и телевизију. Или да гледате европско првенство на телевизору у који може да стане и Бобан Марјановић. У природној величини. На овај сајам могли сте да дођете изгужвани. Необријани. Или рашчупани. И свим уређајима можете управљати апликацијама са мобилног телефона.

Након што сте уз помоћ мобилног телефона опрали и осушили веш, спремили ручак и опрали судове, можете уз помоћ таблета или опет мобилног телефона себи да скувате кафу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво