Читај ми!

Екран новог „ajфона“ ће бити другачији од свих до сада!

Нови паметни телефон компаније „Епл“, који ће бити представљен наредне недеље, красиће особина која је још увек под велом тајне.

Наиме, иако највећи обожаватељи „ајфона“ одавно очекују да нова верзија буде опремљена опцијом "Force Touch", постоје индиције да ће револуција на екрану овог смартфона бити још већа.

"Force Touch" је карактеристика уређаја са екранима осетљивим на додир, а која допушта да разликује ниво притиска прста што отвара врата за небројене могућности.

Ипак, може се десити да ова технологија у случају „ајфона“ понесе неко друго име.

За сада, "Force Touch" се под тим именом појављује у уређајима „мекбук“ (Мacbook) и „епл воч“ (Apple Watch) чији дисплеји поседују само двостепену разлику притиска.

Имајући то у виду, „ајфон“ ће имати побољшани "Force Touch" од три степена - разликоваће обичан додир (само пипање екрана), благи притисак прста и снажнији притисак, пише Бизнис инсајдер.

Премијера новог „ајфона“ заказана је за 9. септембар у Сан Франциску, када ће поред карактеристика бити познато и његово званично име. Постоје индиције да ће звати „ајфон 6S“ или чак „ајфон 7“.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво