Читај ми!

Нови „Бетлфилд“ крајем 2016. године

Финансијски директор „Електроник артса“ Блејк Јоргенсен рекао је да ће наставак једне од најпопуларнијих пуцачина изаћи крајем следеће године, као и да ће се игра „вратити својим коренима“.

„Најавили смо да нам је намера да нам је за наредни период циљ да сваке године имамо јаке, нове пуцачине. Ове године то ће свакако бити Star Wars: Battlefront. Следеће, још један Бетлфилд“, истакао је Јоргенсен.

У ранијим разговорима о новом Бетлфилду, Јоргенсен је загонетно прокоментарисао да ће се игра „вратити својим војним коренима“.

Његове речи покренуле су спекулације према којима неки очекују да следећи део буде Бетлфилд 5, док други исчекују Бетлфилд: Бед компани 3.

Што се Star Wars: Battlefront тиче, „Електроник артс“ очекују одличну продају и процењују да ће око девет, десет милиона копија продати до марта следеће године.

Battlefront ће се на полицама појавити 17. новембра за играчке конзоле и десктоп рачунаре, што је три недеље пре изласка седме епизоде Ратова звезда: Буђење силе од Џеј Џеј Абрамса.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара