Читај ми!

"Fallout 4" стиже, Бостон у рушевинама

Упркос најавама и спекулацијама да студио „Бетесда“ ради на развоју наставка култне игре "Fallout", све до сада није било дефинитивних информација о томе. Ипак, након што је случајно процурила информација да ће на следећој конференцији Е3 званично бити најављен наставак, студио је објавио и први трејлер.

Постапокалиптична сага се наставља у Бостону, као што је прошлог децембра тако спекулисано.

Прошло је пуних седам година од изласка Fallout 3, а 2010. године је независни студио "Obsidian Games" избацио Fallout: Las Vegas.

Последњу игру коју је „Бетесда“ избацила била је The Elder Scrolls V: Skyrim, а од тада па до данас нису откривали на којем пројекту раде.

Сви љубитељи ове култне авантуре могу коначно и да одахну. Осим што је убрзо након цурења информације студио и званично потврдио да раде на четвртој инсталацији Fallout, а пар сат после објављен је и трејлер на Јутјубу.

Fallout 4 развија се за све платформе: десктоп рачунаре, Xbox One и Playstation 4. За још информација треба сачекати 14. јун и конференцију Е3 на којој ће бити саопштено још детаља.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара