Читај ми!

Савитљиви, супертанки, „самолепљиви“ телевизор!

Најновије чудо технике које стиже из компаније LG је супертанки, савитљиви телевизор. Овај „постер“ дебео је мање од милиметра, дијагонала му је 55 инча, а тежак је тек два килограма! На зид се монтира готово као магнет који сте донели са одмора.

Не тако давно, уз ТВ апарат било је неопходно купити стабилну полицу која би могла да издржи масивно „чудо“ постављено на брижљиво одабрано место у дневној соби. Све то померити касније било је могуће, али уз вишемесечне припреме.

У последње време, чини се да телевизори постају тањи из године у годину, а богами и све већи, пише портал sciencedump.com.

Таман када помислите да сте купили најтањи могући флетскрин, произвођачи избаце на тржиште модел који је од вашег тањи, бољи, лепши, већи...

Тако је једна од доминантних компанија на овом пољу, чувени LG представио недавно толико танак модел да га веома лако можете залепити на зид попут магнета који сте донели са одмора!

Овај „постер“ дебео је мање од милиметра, дијагонала му је 55 инча, а опремљен је органским диодама. Корејски произвођач технике посебно је поносан на чињеницу да је тако велики телевизор тежак тек два килограма.

Иако звучи невероватно, конструкторима је некако пошло за руком да сместе све у тако танку „кутију“ ТВ апарата.

Уз овог „мршавца“ иде и магнетна простирка која се најпре постави на зид, а затим се телевизор само залепи за њу.

Уколико вам се не свиђа положај, само одлепите све и прикачите на други зид.

Једина мана супертанког телевизора могла би да буде цена од 9.000 долара.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије