Читај ми!

„Лолипоп“ стабилнији од "iOS"-а?

„Гуглов“ оперативни систем „Андроид 5.0 Лолипоп“ има мање проблема са стабилношћу од „Епловог“ оперативног система "iOS 8".

Подаци које је прикупила компанија "Crittercism" показују да се „Еплов“ "iOS 8" руши у 2,2 одсто случајева, док „Андроид 5.0 Лолипоп“ закаже у два одсто случајева.

Иако је разлика премала да би се приметила у пракси, резултати су изненађујући с обзиром на то да је „Андроид“ традиционално мање поуздан од "iOS"-а.

У истраживању се наводи да је "iOS 8" нестабилнији од свог претходника "iOS-а 7", који је заказивао у само 1,9 одсто случајева.

У међувремену је „Гугл“ порадио и побољшао стабилност „Андроида“, а раније верзије "KitKat"-а и "Ice Cream Sandwich"-а су имали заказивања у 2,6 одсто.

Недавно је саопштено да је стабилност "iOS"-а „Eплов“ приоритет и да компанија смањује потребе за простором које има "iOS 9" уместо да се фокусира на нове могућности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара