Читај ми!

Апликација која вам не дâ да се угојите!

"Carrot Hunger" је нова апликација која вас зауставља у јелу кад претерате, „играјући“ на осећај кривице и сугеришући вам да ипак не би требало да поједете тај колач који намеравате.

Апликација је подешена на идеални и потребни дневни унос калорија, а у обзир узима то колико сте високи и колико килограма имате у односу на своју висину.

Ова апликација помаже вам да пратите унос калорија и њихов утицај на тежину, а у току тог процеса ће вам свакако дати до знања уколико сте скренули с правог пута.

Carrot Hunger „нема длаке на језику“ и не либи се да вам све саспе у лице и да вас изгрди без имало такта, уколико унесете више калорија него што би требало.

И то није све – ова паметна апликација има и начин да вас казни уколико претерате, критикујући вашу самоконтролу која укључује и јавно срамоћење – приказивање натписа и реклама које ће да демонстрирају вашу тенденцију да поједете све што видите.

Ипак, ова апликација и није толико окрутна, допушта вам да је подмитите са 99 центи сваки пут кад згрешите.

За сада је доступна само за „ајфон“ и „ајпод“ уређаје, а ускоро би требало да изађе и андроид верзија.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара