Читај ми!

Најјефтинија паметна „нокија“ – 29 долара!

Веровали или не, батерија овог телефона у стању мировања издржава чак 29 дана! „Нокија 215“ толико и кошта – 29 долара. Јефтинији смартфон дефинитивно не постоји.

„Мајкрософт“ је на ЦЕС-у, Сајму потрошачке електронике у Лас Вегасу, који се завршава данас, представио свој најприступачнији модел са интернетом до сада – „нокију 215“.

За само 29 долара, купци ће добити Твитер, Фејсбук и Месинџер за четовање и коришћење најпопуларнијих друштвених мрежа са обавештењима у реалном времену, Бинг претраживач и MSN временску прогнозу, као и Опера Мини интернет претраживач за сурфовање вебом са уштедом потрошње података.

Само са подршком за 2G мреже, овај телефон ће бити намењен тржиштима у развоју. „Својим ултрајефтиним телефонима и дигиталним услугама користимо прилику да људима пружимо прво искуство интернета. 'Нокија 215' је одличан телефон за људе који га раније нису имали и за оне који желе да уживају у приступачним дигиталним услугама и друштвеним мрежама“, истакао је Џо Харлоу из „Мајкрософта“.

Скромни ЛЦД дисплеј има дијагоналу 2,4 инча и даје слику од 240 x 320 пиксела.

Телефон садржи осам мегабајта меморије и слот за "microSD" картицу до 32 гигабајта, као и „Блутут 3.0“ везу и GPRS или "Edge" повезивање преко GSM мреже.

Ту су и батеријска лампа, спикерфон, вибрација, као и кућиште у три боје: белој, црној и зеленој.

„Нокија 215“ можда нема карактеристике врхунског смартфона, али ипак има своје предности – њена батерија у стању приправности траје и до 29 дана! Код верзије са два СИМ слота траје до 21 дан.

Што се разговора тиче, може трајати до 20 сати, а слушање музике до 50 сати.

У Србију би требало да стигне до краја марта.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво