Читај ми!

„Сони“ продао 18,5 милиона конзола „плејстејшeн 4“

Јапанска компанија „Сони“ продала је до сада 18,5 милиона конзола „плејстејшeн 4“, од којих чак четири милиона током новогодишњих празника, саопштила је та компанија.

„То је изузетан успех за те конзоле“, рекао је председник „Сонија“ Казуо Хираи нoвинарима уочи отварања годишњег ЦЕС-a, великог међународног сајма електронике у Лас Вегасу (International CES).

„Сони“ је навео да је продаја игрица за PS4 и даље солидна, сa више од 81,8 милиона продатих примерака, док се скоро 11 милиона људи претплатило на онлајн мрежу „плејстејшeн плус“, која омогућава приступ преко те конзоле телевизијским програмима, филмовима, музици и другим дигиталним садржајима.

„Плејстејшeн 4“, пуштен у продају крајем 2013, у трци је за кориснике с конзолама за видео-игре последње генерације попут „Мајкрософтовог“ Xbox One из 2013. и „Нинтендовог“ Wii U из 2012. године.

Међународни салон електронике ЦЕС (Consumer Electronics Show) одржава се ове недеље у Лас Вегасу, а на њему ће учествовати водеће компаније и професионалци из света те индустрије.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво