Читај ми!

Спремите се, стиже нови "Galaxy S6"!

„Самсунгов“ следећи водећи телефон знатно ће се разликовати од досадашњих модела "Galaxy S", ако је веровати сликама које је објавио сајт Nowhereelse.fr, а биће највероватније представљен ове недеље у Лас Вегасу.

Почевши са "Galaxy Alpha" који се појавио прошлог лета, па преко "Galaxy Note 4" и "Note Edge" уређаја, „Самсунг“ је посвећен новом начину дизајна са металним рамовима, а тај тренд ће, по свему судећи, наставити и са новим моделом "S6".

Иако се аутентичност фотографија не може потврдити, оне показују позадину металног кућишта, која на средини има исечак за камеру и отвор на дну, који служи да смањи сметње са бежичним сигналом, које могу настати због метала.

„Самсунг“ је за претходне моделе телефона користио пластична кућишта и дефинитивни прелазак на метал био би велика промена за ту компанију.

Најновији "Galaxy S6" највероватније ће бити представљен током највеће светске смотре електронике "Consumer Electronics Show" (CES) у Лас Вегасу ове недеље.

Очекује се да ће нови модел „Самсунговог“ телефона имати следеће спецификације: "Quad HD" екран од 5,5 инча, са резолуцијом 1.440 x 2.560 пиксела, као и да ће га покретати 64-битни, октакорни процесор "Exynos 7420" или Snapdragon 810 чип. Требало би да се са задње стране нађе 20-пикселна камера, док ће предњу красити 5-пикселна.

Оперативни систем ће, наводно, бити "Android 5.0 Lollipop", са 3 гигабајта РАМ меморије и 32 гигабајта интерне меморије.

Верује се да ће јужнокорејска компанија понудити и верзије са више меморије и обезбедити место за СД картицу.

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво