Читај ми!

Кинези открили „ајфон 6“!

Компанија „Кина телеком“ је открила бројне детаље о „ајфону 6“ на азијској друштвеној мрежи "Weibo", иако „Епл“ планира његово представљање почетком септембра. Унутар поста налази се и фотографија телефона.

У нормалним околностима најбоље је не изазивати бес гиганта као што је „Епл“, међутим, можда „Кина телеком“ зна нешто што индустрија не зна.

„Епл“ тек треба да званично представи „ајфон 6“, али то није спречило кинеског партнера да објави пост на азијској друштвеној мрежи Weibo у вези са новим уређајем.

Унутар поста налази се и фотографија, као и неке нове информације у вези са „ајфоном 6“ - „Еплов“ телефон ће сада садржати неколико радија који ће бити компатибилни са бежичним мрежама које укључују TDD-LTE, FDD-LTE, WCDMA, CDMA2000, GSM и CDMA1X.

„Кина телеком“ је том приликом потврдио да ће продавати и откључан ајфон 6“, који ће бити компатибилан са бројним операторима у Кини.

Уколико је у питању званична фотографија коју ће оператори користити за промоцију телефона када га „Епл“ и званично представи, то значи да су раније гласине у вези са заобљеним дизајном и бочним дугметом за паљење тачне.

Такође се очекује да ће „ајфон 6“ долазити у две варијанте - са екраном од 4.7 и 5.5 инча, а званично представљање могло би да се догоди 9. септембра.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
27° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво