Читај ми!

"Destiny" бета тест креће 17. јула

„Дајте бету да се играмо“, поручују гејмери широм света нестрпљиво исчекујући почетак бета теста нове MMORPG игре "Destiny", која ће се за „Плејстејшн“ појавити 17. јула, а за "Xbox" конзоле недељу дана касније.

Након култне видео-игре Halo, развојни студио „Банџи“ пуном паром, заједно са „Активижном“, ради на следећем пројекту - Destiny.

Замишљена као MMORPG (Massively multiplayer online role-playing game) смештена у свемиру, Destiny ће, надају се у „Банџију“ и „Активижну“, бити велики хит.

Очекивања се можда најбоље илуструју чињеницом да је на развој игре потрошено невероватних 500 милиона долара, што Destiny чини најскупљом видео-игром свих времена.

Уочи почетка бета теста на Јутјубу је постављен трејлер у ком су приказане сцене из игре и како стварно изгледа гејмплеј.

Мало је рећи да графика изгледа сјајно, а многим критичарима са познатих медија омогућен је мало већи увид у развој и осећај играња Destiny за шта имају само речи хвале.

„'Активижн' и 'Банџи' имају огромни хит“, „Узбудљива нова франшиза“, „Најамбициознија игра која је икада изашла“, „Дајте бета тест!“, само су неки од коментара познатих светских медија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара