Читај ми!

Стигао нови, један и једини - "HTC One M8"

"HTC" данас у Њујорку представио нови, потпуно редизајнирани "One M8", са пет инча дијагоналом екрана, металним кућиштем и две камере.

Недавно представљање „Самсунговог“ новог паметног телефона ставило је "HTC" у незавидну позицију, али се тајвански џин нада да ће данашњим представљањем свог новог чеда победити у дуелу против свог највећег Андроид ривала.

Што се дизајна тиче, људи из тајванске компаније су се баш потрудили, а кућиште "One M8" је 90 одсто метално. Испод „хаубе“ ће се наћи четворојезгарни "Snapdragon 801" процесор са 2,3 гигахерца.

Осим тога, тајвански произвођач тврди и да су направили велика унапређења у погледу батерије, која ће новом телефону омогућити 40 одсто дуже трајање.

Систем са две камере ће, како истичу, много побољшати квалитет фотографија, али и увести опције помоћу којих можете да манипулиште сликама које сте тек направили.

Такође, изнад задње камере (четири мегапиксела са "UltraPixel" резолуцијом) постављен је сензор за дубину, који аутоматски одређује удаљеност објеката и њихову „дубину“ у фотографији.

Предња камера има пет мегапиксела, што ће, како се шале људи из "HTC", много помоћи љубитељима „селфија“.

Са доње стране телефона постоји слот за микро СД картицу, којом ће додатно моћи да се повећа капацитет уграђене меморије од 16 гигабајта.

Коначно, "HTC One M8" ће се до 10. априла појавити у више од 100 земаља широм света.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се