Жерар Депардје напао познатог фотографа у Риму

Француски глумац Жерар Депардје оптужен је да је напао познатог италијанског фотографа Рина Бариларија испред Хари'с бара у чувеној улици Виа Венето у Риму.

Глумац је са пријатељима ручао у ресторану у Риму када га је  фотографисао папарацо Барилари који је познат као „краљ“ у римским новинарским круговима.

Шта се тачно догодило још увек је непознато, али је тачан податак да су и глумац и фотограф поднели кривичне пријаве.

Како је навео Бариларијев адвокат, Депардјеова партнерка Магда Ваврусова која је седела за столом, скочила је и почела да удара фотографа, а тучи се придружио и Депардје.

Полиција је за Си-Ен-Ен потврдила да је "локални фотограф" поднео тужбу поводом инцидента у "Harry's" бару, али није открила имена умешаних у тучу.

Пјеро Лепоре, власник Хари'с бара у Риму, потврдио је да се инцидент догодио, али никога није окривио.

У овом ресторану није било туче већ 20 година, јер се такве ствари не догађају у оваквом ресторану који има реноме. Овде долазе познате особе, али и фотографи, јер једни без других не могу. Фотограф је пребачен у болницу“, рекао је власник ресторана.

Адвокатица Магде Ваврусове истакла је у изјави Си-Ен-Ену да је Барилари први гурнуо Магду и да је и она због тога завршила у болници. Такође је истакла да је славни глумац Депардје покушао да заштити Магду, али се оклизнуо и пао на фотографа.

Како је истакао потпарол полиције у току је преглед снимака са надзорних камера.

субота, 15. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије