Читај ми!

Тихомир Станић: Почиње снимање четврте сезоне "Камионџија"– у кабини камиона буде и по 70 степени

Серије „Бранилац“, „Камионџије“, „Нобеловац“, ликови Филота Фила, Андрић, Жића...глумац Тихомир Станић у Београдској хроници најавио је почетак снимања четврте сезоне серије „Камионџије“.

"Текст за представу На Дрини ћуприја говорим већ 20 година и није ми потребна велика припрема. Док сам тај текст учио радио сам пет месеци по пет сати свакога дана.Припреме за сваку улогу су важне, ако се добро ураде", рекао је глумац Тихомир Станић.

Истиче да за сваку представу има тајминг, у зависности како је то  радио на генералној проби. Организам прати ритам. Текст се памти ако разумете шта играте.

"Од оних сам глумаца који се подређује лику. Неки глумци ликове подређују себи, свом картактеру, свом шарму, својој лепоти...Припадам другој школи, која се потпуно посвећује лику.

Ако се подредите лику и дате му све, немате проблем да запамтите текст, јер тај лик зна само тај текст. Ако су добро написани текст, сценарио, не можете ништа друго да изговорите, јер је то логично. Ликови имају исту боју очију и исту боју гласа.

Препустите се ликовима. Имам огромно поштовање према писцима, сценаристима, ништа не додајем у текстове. Када имате поверење у писца, ако разумете лик увек ћете бити тачни", рекао је глумац.

Четврта сезона серије „Камионџије“

Ненад Јездић и ја волимо ризик, добар смо глумачки тандем, слушамо један другог. У серији Камионџије имали смо огромну подршку редитеља Филипа Чоловића.  Почињемо са снимањем четврте сезоне серије", наводи глумац.

 Истиче да је као дете гледао Чкаљу и чезнуо да игра његову улогу у Камионџијама

"Онда сам то заборавио, али је срећан сплет околности направио да глумим у тој улози и толико се радујем. У кабини камиона буде и по 70 степени, није лако снимати. Ове године делове серије снимаћемо и на Дивчибарама и на аеродрому у Нишу", рекао је глумац Тихомир Станић.

понедељак, 03. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије