Читај ми!

Ћерка Синише Михајловића чека сина, зваће се Леоне Синиша

Италијански медији објавили су вест да је ћерка Синише Михајловића, Вирџинија, трудна и да чека сина! Са супругом Алесандром Вољаком већ има ћеркицу Виоланте, рођену 2021. Новинарима је интересантан и избор имена за принову.

Синиша Михајловић, који је преминуо у децембру 2022. од леукемије, био је изузетно везан за своју прву унуку Виоланте, са којом се често појављивао на Инстаграму.

У познатој телевизијској емисији ТВ куће Медијасет, Верисимо, Синишина ћерка Вирџинија је изјавила да до сада нико није знао за трудноћу сем породице и да је у четвртом месецу.

„Затруднела сам годину дана након татине смрти. Признајем да је то био тежак моменат, од када нема тате сваки пут када ми се деси нешто лепо ја се помало и растужим. Прва трудноћа је била другачија јер је тата баш тада био боље и имали смо разлог за двоструку радост. Ова трудноћа је без тате, али сада ми је мало боље. Ипак сам имала среће да видим тату у улози деде", рекла је Вирџинија и додала да јој је супруг, који игра за фудбалски клуб „Ђенова“ и за кога се удала прошлог јуна, петог јануара послао поруку у којој је написао да је сањао да држи у рукама бебу.

Био је то сан који је предвидео трудноћу. Алесандро је био јако везан за Синишу.

Синишина друга ћерка је заједно са супругом одлучила да сина назове Леоне Синиша (Лав Синиша).

Наиме, у Италији је обичај да се деци дају два или три имена. Медији подвлаче да је ово дирљив гест, док је сама Вирџинија објаснила да је желела име које ће на неки начин бити везано за њеног оца. Термин за рођење дечака је између 14. и 20. септембра, потврдила је Вирџинија.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво