Читај ми!

Горица Поповић – не могу да седим, увек сам у некој акцији

За глумицу Горицу Поповић кажу да њене улоге нису само сведочанство времена већ непрестани ход наших дана и ноћи. Има неку тајну енергију и не престаје да ради и ствара. Небројано пута одушевила је публику врхунским глумачким остварењима у култним филмовима и представама.

Глумица Горица Поповић успешно се бавила музиком, писањем сценарија, осмишљавањем пројеката, љубитељ је животиња, а препознатљива је и по бројним улогама.

„Има пуно посла и не могу да седим, па сам увек у некој акцији. Иако сам већ пар година у пензији ангажована сам на репертоару позоришта, играм и у Атељеу 212. Када не радим везем, хеклам, штрикам“, рекла је глумица.

Истиче да је људи препознају на улици и ословљавају са Даро, улогом из серије Бољи живот, иако је од те улоге прошло скоро 50 година. Лепо је када људи кажу да ме знају и да сам код њих у кући. То прија и потврда је рада.

„25. марта славимо 30 година представе Љубавно писмо. То је диван комад, а представа је веома посећена, карте су за ову комедију распродате“, рекла је глумица.

Истиче да ће сваки глумац рећи да више воли позориште јер је то директан контакт са публиком, енергија која се размењује. Бићете још бољи ако имате добре реакције из публике.

"Занимљиво је и снимање серија и филмова. Имала сам среће да снимам на дивним местима", рекла је глумица Горица Поповић.

понедељак, 29. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво