Читај ми!

Милена Павловић: Серија „Траг дивљачи" има неочекиван, другачији крај

Гледаоци РТС-а имаће прилику да на Првом програму од 2. марта гледају серију „Траг дивљачи".

Серија је базирана на литерарним делима прослављеног уметника Живојина Павловића, који је Ђорђу Милосављевићу, Димитрију Војнову и Ненаду Павловићу послужио за креирање сценарија.

Филм Траг дивљачи је имао премијеру пре више од годину дана, а снимања су била на бројним локацијама широм Србије. Радња филма дешава у једном измишљеном селу код Зајечара.

„Серија ће се разликовати од филма, и то на један врло интересантан начин. Показаће како је ауторски тим богато учествовао у одабиру, рецимо, екстеријера, каква је фотографија и режија и та драматургија је на неки начин мало другачија у серији“, рекла је глумица Милена Павловић у емисији Један добар дан.

Додала је: „Интересантно је што се неке тајне које су остале мистерије у филму овде откривају. Неки ликови су добили другачију слику и њихове линије су занимљивије, али боље представљене, више су објашњене него у филму. Добили су већи простор и самим тим и већи значај, и чак је и крај мало... другачији“.

Серија има четири епизоде.

Павловићева је говорила и о тематици и јунацима: „Људи који су у неком безнађу, беспарици који се сналазе, а опет су у контакту са центром, тј. са Београдом, на један специфичан начин, и то је наша неисцрпна тема коју је Живојин обрађивао и која се и овде види“.

четвртак, 16. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара