Читај ми!

Трампова линија златних патика „Никад не одустај“ – првих хиљаду за 399 долара по пару

Бивши председник САД Доналд Трамп, дан после изрицања судске казне у Њујорку од 354,9 милиона долара, лансирао је на тржиште линију златних дубоких патика.

Трампова линија златних патика „Никад не одустај“ – првих хиљаду за 399 долара  по пару Трампова линија златних патика „Никад не одустај“ – првих хиљаду за 399 долара по пару

Патике у боји злата представљене су у Филаделфији у радњи "Sneaker Con“, а присутним посетиоцима обратио се Доналд Трамп.

Модел патика назван је „Никада не одустај“ (Never Surrender High-Tops), а продаје се по цени од 399 долара. Трамп је покренуо сопствени бренд патика на тржишту, које се могу купити преко веб сајта радње у којој су изложене.

„Желео сам ово да урадим већ дуже време. О овим патикама причам већ 12,13 година и мислим да ће постићи велики успех“, рекао је бивши амерички председник, док је представљао, како је рекао, прву званичну Трампову обућу у Филаделфији, на ревији коју је назвао „Највећом ревијом патика на свету“.

На сајту радње која продаје патике "Sneaker Con“, објављено је да су све патике поменутог модела, око хиљаду пари патика, распродате.

Бивши председник такође продаје две верзије патика са „Т“ и „45“ на бочним странама за 199 долара, наводи се на сајту. Колоњска вода и парфем се продају по цени од 99 долара.

Како стоји на веб-сајту, производи су „робна марка компаније CIC Ventures LLC. 'Трамп патике' не дизајнира, производи, дистрибуира или продаје Доналд Трамп, The Trump Organization или било која од њихових подружница. "45Footvear", LLC користи Трампово име, слику и лик према уговору о лиценци.”

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво