Читај ми!

Џенифер Лопез и Бен Афлек – „пауза“ од 18 година била је вредна чекања

Романса популарног холивудског пара Џенифер Лопез и Бена Афлека почела је пре скоро две деценије. Пар се пре 18 година после краће везе растао и свако је кренуо својим путем. Своју везу су „обновили“ и крунисали браком 2023. године.

Пар се венчао 2023. године у Лас Вегасу и тако је почела холивудска романса. Џенифер Лопез и Бен Афлек први пут су се срели 2003. године на снимању филма Гигли. Тада су обоје били на врхунцу своје славе.

У то време, Џеј Ло је још увек била удата за другог мужа, плесача Криса Џада.

Лопезова је истакла да је њен први утисак о Афлеку деловао као „да је то то“.

Како је Лопезова испричала у популарној аустралијској емисији „The Kyle And Jackie O Show“, требало јој је времена да разуме себе током периода када је пролазила кроз три брака и три развода и одгајање двоје деце.

 Бен и ја смо се растали 2003. године и свако је отишао својим путем. Када смо после 18 година поново почели да се виђамо, нисам могла да верујем у то. Поновна веза није била у плану, јер је свако имао свој живот“, рекла је Џенифер Лопез.

У браку са Марком Антонијем, Џенифер је добила близанце Макса и Ему. 

Бен Афлек се оженио са Џенифер Гарнер и у том браку добио троје деце.Пар се развео 2017. године.

Глумачки пар играо је и у филму Девојка из Џерсија, верио се 2002. године, да би се 2004. године растао и то четири дана пре заказаног венчања. Њихова веза названа је „Бенифер“.

Џенифер је кренула својим путем и удала се за кантаутора и дугогодишњег пријатеља Марка Ентонија, са којим је 2008. добила близанце. Развели су се 2014. године.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво