Славен Дошло: Идеја ми је да се забавимо, да свима буде пријатно током вечери Песме за Евровизију

Водитељке овогодишње Песме Евровизије у Малмеу биће две шведске глумице. Једна од њих је већ два пута водила највеће европско музичко такмичење. Песма Евровизије одржава се од 7. до 11. маја 2024.године у Малмеу, а представник Србије наступиће у првом полуфиналу.

Ко ће представљати Србију на Песми Евровизије у Малмеу знаће се 2. марта. Већ сада се зна да ће глумац Славен Дошло бити водитељ наше Песме за Евровизију.

Како је истакао глумац гостујући у Београдској хроници, добио је позив из РТС-а да води овогодишњу Песму за  Евровизију.

Помислио сам да би то баш било добро и занимљиво, а следећа мисао ми је била да радим представу која треба да изађе 15. марта. Уз мало усклађивања и премишљања све смо договорили“, рекао је Славен Дошло.

Све чешће се у улози водитеља појављују глумци.

Бити водитељ је другачије од позоришта, од глуме, јер постоји процес припрема. То је један шоу који има своју структуру и своје законитости, па ћу морати да се прилагодим водитељској улози“, рекао је глумац

Додаје да претпоставља да постоје правила која треба испоштовати, али верује да постоји простор за спонтаност.

Идеја ми је да се забавимо, да свима буде пријатно. То је вече које је посвећено музици, забави и не видим због чега би смо били сувише озбиљни. Ни у мом карактеру није да сам нарочито стриктан. Видећемо“, рекао је глумац Славен Дошло.

Водитељке 68. Песме Евровизије у Малмеу биће холивудска и шведска глумица Малин Окерман и Петра Меде, шведска глумица и комичарка која је већ два пута водила највеће европско музичко такмичење.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара