Воли јастоге и кобасице, али и трчање и бицикл – како Никол Кидман увек блиста

На црвеном тепиху током промоције нове мини-серије "Expats" 56-годишња Никол Кидман поднела је ледено америчко вече, показујући црну хаљину са деколтеом и потпуно отвореним леђима. Аустралијска глумица је тако показала затегнуту грађу, мишићава леђа, дефинисане руке, а прорез је открио трбушњаке.

Рођена у Аустралији, Никол Кидман већ годинама живи у Сједињеним Државама. Имала је дугу везу са Томом Крузом са којим је усвојила своју децу Изабелу и Конора који сада имају 30 и 27 година, док је добила двоје деце са Китом Урбаном – Сандеј Роуз и Фејт.

Кидманова има иза себе пет номинација за Оскара , освојивши га 2003. за филм Сати, а власница је и Златнг глобуса и награде Еми 2017.

Лепота која многима одузима дах, пратила ју је током целе каријере. Глумица је висока 180 центиметара, а током година научила је, каже, колико је важно одржавати кондицију за одржавање доброг здравља. Бави се јогом и трчи.

Наводи да је баланс између професионалне, породичне и личне неге од фундаменталне важности. Њена рутина укључује истезање и тонирање мишића.

Врући тушеви или топле купке су још једна тајна лепоте Никол Кидман, што је према њеном мишљењу – идеално за опуштање мишића.

Кад год може, иде на трчање, понекад заједно са мужем и децом. Оскаровка истиче да важан део њеног физичког и менталног здравља представља време проведено са породицом. Такође воли бициклизам.

Једна од тајни фигуре Никол Кидман је нутритивна равнотежа. Глумица није елиминисала ништа из своје исхране, често је говорила да једе и класичну „џанк фуд” када прати мужа на турнеји, али, наводи, важно је да има баланс: 80 одсто здраве хране и 20 одсто „џанк фуда, међу којом истиче печене кобасице. Воли кафу, још више воли капућино и његову пену. Никол каже и да пије много сока од поморанџе.

Плодови мора су велика страст Никол Кидман. Посебно их једе када се врати у Аустралију, а омиљено јело јој је састављено од комбинације сирове хране: од сиднејских острига, преко шкампа, јастога, до индо-пацифичких ракова.

субота, 27. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво