Шварценегера задржала немачка царина јер није пријавио лускузни сат

Арнолд Шварценегер имао је проблема на аеродрому у Минхену, када су га цариници задржали јер није пријавио луксузни сат који је планирао да прода на добротворној аукцији.

Холивудски легенда је због истраге о потенцијалном избегавању да плати порез чекала три сата на аеродрому. Према закону Европске уније, свако ко прелази границу мора да пријави готовину или предмете вредније од 10.000 евра.

Међутим, како преноси Си-Би-Ес, од Шварценегера није тражено да попуни формулар да ли има нешто да пријави. Касније му је омогућено да плати порез, али су га и ту затекли проблеми.

Машина за картице на аеродрому била је покварена, најближа банка није радила, а банкомат није омогућавао довољно велик износ да буде подигнут. Седамдесетшестогодишњи глумац морао је због тога да чека да у царину донесу нову машину за картице.

Шварценегеров портпарол је за немачки Билд рекао да је инцидент на аеродрому био „потпуна комедија препуна гафова, али да би могла да послужи као сценарио за веома смешан полицијски филм“.

Звезда Терминатора био је веома смирен током инцидента и позирао је са полицајцима и људима за фотографију, држећи кутију са сатом на којој пише: „За Аустрију“.

Сат који је наменио за продају је сат марке „Audemars Piguet“ посебно прављен за њега, вредан неколико стотина хиљада долара.

понедељак, 27. мај 2024.
14° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије