Како Бред Пит обара рекорде у изазову: Ко може најдуже без туширања

Глумац Џејсон Пристли (54) је у недавном интервјуу говорио о свом некадашњем цимеру Бреду Питу (60) и навикама које су делили док су живели у двособном стану, у време када су тек почињали да граде каријеру.

Глумац познат по улози Брендона Волша из серије Беверли Хилс, 90210 признао је да су он и Бред Пит, док су становали заједно, имали обичај да изазивају једни друге у томе ко може да издржи најдуже без туширања.

Пристли је у емисији Уживо са Кели и Марком признао да је победник у бизарном надметању управо био Бред, који је увек могао „најдуже да издржи без туша“.

„Бред, увек је побеђивао Бред. Мислим да то више не ради, али тада је могао да дозволи себи да се дуго не тушира“, испричао је Пристли.

Џејсон је такође изнео детаље о томе како су он, Бред и трећи цимер живели. „Живели смо у двособном стану у заиста ужасном делу Лос Анђелеса. У фрижидеру смо држали једино пиво...“

Ово није први пут да је Џејсон јавно говорио о својој претходној животној ситуацији са Бредом. У својим мемоарима из 2014. присећа се како је једног дана ушао у свој стан и пронашао „високог мршавог момка“ како спава у његовом кревету.

Иако у то време није познавао неочекиваног посетиоца, договорили су се, и Бред је убрзо постао трећи цимер у његовом стану, пренео је својевремено Холивуд рипортер.

„Сви смо били шворц“, написао је Џејсон о временима када су он и Бред живели пре његовог великог ангажмана у Беверли Хилсу и Бредовог у Телми и Луиз.

„Живели смо на инстант резанцима и јефтином пиву”, додао је глумац.

Године 2017, Џејсон је испричао да су он и Бред на крају кренули својим путем раних 1990-их, када су обојица уживали у успешним каријерама, које су, како је истакао, ишле „у толико различитим правцима, да смо изгубили контакт једни с другима“.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара