Кључ успеха Софије Вергаре: „Велике груди и моје тело отворили су ми сва врата“

Софија Вергара не оклева да искористи своје атрибуте. Глумица наставља да промовише свој најновији пројекат – мини серију „Гризелда“, а недавно је дала више него искрене интервјуе.

Кључ успеха Софије Вергаре: „Велике груди и моје тело отворили су ми сва врата“ Кључ успеха Софије Вергаре: „Велике груди и моје тело отворили су ми сва врата“

Од момента када се појавила, говорило се о њеном телу, и о томе шта Софији Вергари атрактиван изглед омогућава или пак – онемогућава у свету филма.

Осврћући се прво на успех Модерне породице, рекла је: „Од прве епизоде постала сам позната широм света, али ја сам Латиноамериканка која не изгледа тако латино, али ипак, немам исте могућности као амерички глумци”.

Хтела је да додатно појасни своје речи: „Не жалим се, била бих незахвална, урадила сам много више у животу него што сам сањала, али теже ми је да нађем улоге. Не могу да играм научника, ни судију на пример“.

Међутим, Софија је без проблема признала да су јој је њена фантастична грађа и лепота одувек помагали: „Било би апсурдно да то порекнем и да се осећам лоше због свог изгледа. Напротив, захвална сам на томе. Ове велике груди и моје тело су ми отворили многа врата. То је био мој пасош у свет са 20 година, када сам почела као модел, али данас имам 51 годину и још увек сам у том свету“.

Глумица је додала да се у послу и животу не плаши ризика, и да је јединствена и по личности коју носи.

„Увек сам била опрезна, али нисам се плашила, имам јаку личност. Има жена које су лепше, млађе, згодније од мене и са већим грудима… али ја сам и даље она иста изнутра, а то је важно, и оно што остаје“.

Вергара је рекла да се истицала још од ране младости, и да су у средњој школи „сви момци желели да буду са њом и у њеном друштву“.

„Од малих ногу знам које су моје предности и користим их. Али ако видите само моје груди, онда је проблем у вама“, закључила је Софија Вергара.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво