Читај ми!

Бритни Спирс демантује причу о новом албуму: „Никада се нећу вратити у музичку индустрију“

Поп звезда Бритни Спирс демантовала је објаве које су се појавиле у медијима, који тврде да су поп звезде Чарли XCX и Џулија Мајклс ангажоване да напишу песме за нови албум певачице.

Бритни Спирс недавно се огласила на свом Инстаграм профилу и објаснила шта се дешава  о причама и неистинама о снимању новог албума. Поделила је објаву у којој се наводи да су гласине о њеном повратку  у музичку каријеру неистина и да не планира да се врати у ову индустрију. После објаве Бритни је обрисала свој профил на Инстаграму.

"Само да буде јасно да је већина вести смеће. Стално пишу да разговарам са неким људима да снимим нови албум. Никада се нећу вратити у музичку индустрију! Када пишем, пишем из забаве. или пишем за друге људе. Имам више од 20 песама написаних за друге музичаре, на којима сам радила последњих две године“, рекла је Бритни.

Истакла је да је написала више од 20 песама за друге извођаче у последње две године.

Последњи, девети албум поп звезде Бритни Спирс  је "Глори" из 2016. године. Између тога, снимила је синглове као што су  "Hold Me Closer" , 2022. године , који је снимила са Елтоном Џоном. У 2023. години снимила је  "Mind Your Business" .

Америчка поп звезда Бритни Спирс суочила се са многим искушењима. Живот јој нимало није био ружичаст, а сада је у тек објављеним мемоарима, открила још неке шокантне детаље који су заувек оставили трага.

 

петак, 24. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије